Sektörel Eğitimler Veriyoruz
“Balık, Balıkçı’dan alınır” mantığıyla yola çıktığımızda, yalnız satış hedefimizi yanımıza almadık, Türkiye çapında il il dolaşarak, balığı anlattık…
Tanımadığı bir gıdayı tüketicinin, seçip denemesini beklemek yanlış bir yoldur. Bu sebeple kalite anlayışımızı, standartlarımızı, “Balık”ın ne olduğunu, “Balık”tan ne anladığımızı, Dünyada Balıkçılığı, Türkiye’deki sektörel gelişmeleri, avcılık veya hasadından son tüketimine kadar olan tüm süreci; avcılık ve hasat yöntemlerini, dondurma, saklama, taşıma koşullarını, su ürünlerinin kırmızı etten farkını, tüketim önerilerini ve tüketimden önce veya tüketim esnasında dikkat edilmesi gereken durumları, dünya çapında sektörel hileleri sektör raporları ile birlikte tüm ayrıntısıyla son tüketiciyle paylaştık.
“Tüketmediğimiz ürünü asla satamayız” sloganımızı her eğitimde özellikle dile getirdik. Bizim için satış rakamlarından önce, standartlarımızın ve arkasına imzamızı attığımız yüksek kalitede ürünlerimizin önem arz ettiğini duyurduk.
Bu amaçla Türkiye çapında eğitimler vermeye devam edeceğiz ve balığa bu kadar yakın bir toplumda herkesin balığı tanımasını sağlayacağız.